Malay | English
White Black Red Blue disable_green A+ A A-


Syarikat Pilihan
Petronas Chemicals MTBE Sdn Bhd
Hubungi Kami
Hubungi Kami
Berminat untuk melabur di Pahang?
Daftar minat anda


Sila guna Bantuan Atas-Talian kami.

Waktu operasi Bantuan Atas-Talian: 11.00 pg - 1.00 tgh & 3.00 ptg - 5.00 ptg (Isnin - Jumaat kecuali cuti umum).

Pasukan Pengurusan Agensi Hentian Setempat (OSA) terdiri dari individu-individu utama dari Bahagian Perindustrian di PKNP.

Pasukan Pengurusan OSA ini dianggotai oleh anggota berpengalaman untuk memastikan kesempurnaan operasi bahagian ini. Mereka mempunyai kepakaran di dalam pelbagai bidang terutamanya mengendalikan urusan dengan pihak berkuasa tempatan untuk membantu pelabur berpotensi memperolehi kelulusan yang diperlukan bagi memulakan perniagaan secepat mungkin. Pasukan ini terdiri daripada: 

En Md Daud Bin Abdul Rahman, En Mohd Rizal Redzuan, Pn Dhaleazafarina Md Zabani, En Mohd Adib Ali dan Pn Nurul Fatana Abdul Patah.

En Mohd Rizal Redzuan
Penolong Pengurus

Mohd Rizal Redzuan mengkhusus di dalam bidang pemasaran, penyediaan para pelabur untuk lawatan tapak dan juga hal-hal berkaitan permohonan tanah. Beliau juga merupakan penyelaras Kompleks Makanan Halal Taman Teknologi Gambang dan juga pakar di dalam hal-hal teknikal yang melibatkan agensi kerajaan dan syarikat persendirian.
Maklumat perhubungan:
Telefon bimbit: +6019961 3342
Emel: rizal@pknp.gov.my

En Wan Muhammad Hanif Bin Wan Abd Hamid
Penolong Pengurus

Wan Muhammad Hanif Bin Wan Abd Hamid mengkhusus di dalam bidang pemasaran, penyediaan para pelabur untuk lawatan tapak dan juga hal-hal berkaitan permohonan tanah. Beliau juga merupakan penyelaras Kompleks Makanan Halal Taman Teknologi Gambang dan juga pakar di dalam hal-hal teknikal yang melibatkan agensi kerajaan dan syarikat persendirian.
Maklumat perhubungan:
Telefon bimbit: +6019375 6567
Emel: hanif@pknp.gov.my

Pn Dhaleazafarina Md. Zabani
Penolong Pengurus

Dhalea mengkhusus di dalam bidang komunikasi dan perhubungan awam fokus sebagai penyelaras dengan para pelabur, agensi-agensi kerajaan dan syarikat swasta disamping terlibat dengan bidang pemasaran dan promosi tanah-tanah industri dibawah tanggungjawab PKNP.

Selain itu, beliau juga mengendalikan pemantauan terhadap projek-projek khas seperti Projek Tanjung Agas Maritime Park (TAMP) dan Malaysia China-Kuantan Industrial Park (MCKIP).
Maklumat perhubungan:
Telefon bimbit: +6013 9973995
Emel: dhalea@pknp.gov.my

En Mohd Adib Ali
Pegawai Eksekutif

Adib mengkhusus di dalam bidang pemasaran, penyediaan para pelabur untuk lawatan tapak dan juga hal-hal berkaitan permohonan tanah. Beliau juga merupakan seorang pakar di dalam hal-hal teknikal yang melibatkan agensi kerajaan dan syarikat persendirian.
Maklumat perhubungan:
Telefon bimbit: +60164475477
Emel: adib_mohd@yahoo.com

Puan Nurul Fatana Abdul Patah
Pegawai Eksekutif

Fatana mengkhusus di dalam pemasaran, terutamanya di dalam menyelaras aktiviti di antara agensi kerajaan dan perjanjian jual-beli.
Maklumat perhubungan:
Telefon bimbit: +60179077898
Emel:nurulfatana@pknp.gov.my

Encik Md. Daud Abdul Rahman
Pengurus

Md. Daud mempunyai pengalaman selama 30 tahun di dalam bidang pengurusan pelabur asing dan tempatan. Beliau mempunyai pengetahuan tinggi dan berpengalaman luas mengendali misi perdangan di luar negera. Selain mengurus Bahagian Industri, beliau mengkhusus di dalam penyelarasan aktiviti di antara jabatan teknikal agensi kerajaan dan sektor swasta. Pengalamannya yang luas di dalam bidang ini telah sedikit sebanyak membantu beliau menjadi pakar di dalam polisi kerajaan di peringkat kerajaan pusat dan negeri.
Maklumat perhubungan:
Telefon bimbit: +6013 986 1081
Emel: daud@pknp.gov.my
 

 

Penafian: Pihak Kerajaan dan PKNP tidak akan bertanggungjawab keatas sebarang kehilangan atau kerosakan yang disebabkan oleh penggunaan maklumat yang didapati dari portal ini.
Paparan terbaik menggunakan IE 8 / Mozilla 3.0 atau lebih baik di dalam resolusi 1024 x 768